Tarsus » Yerel »

Tarsus'ta Sosyal ve Finansal Liderlik Programı eğitimi

Tarsus'ta 12- 13 Ekim 2024 tarihlerinde Öğretmen Akademisi Vakfı (ÖRAV) tarafından öğretmenlere 5 TAŞ Sosyal ve Finansal Liderlik Programı eğitimi verildi.


@mersinhaber 'i takip et
Tarsus'ta Milli Eğitim Bakanlığı ile Öğretmen Akademisi Vakfı (ÖRAV) arasında imzalanan stratejik işbirliği protokolü çerçevesinde 12- 13 Ekim 2024 tarihlerinde Öğretmen Akademisi Vakfı (ÖRAV) tarafından öğretmenlere 5 TAŞ Sosyal ve Finansal Liderlik Programı eğitimi verildi.  
Tarsus ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 2 günlük yüz yüze ve devamında 2,5 aylık mentorlük süreci ile öğretmenler aracılığıyla öğrencilere "Kişisel keşif ve Anlayış", "Haklar ve Sorumluluklar", "Tasarruf Bilinci ve Harcama", "Planlama ve Bütçeleme" ve "Sosyal ve Finansal Girişimcilik" becerilerini geliştirme eğitimi verildi.
Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nce Eğitmenler Güneş Erkan ve Mehmet Ali Akış'a; eğitime aktif katılım sağlayan öğretmenlere teşekkür edildi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.