Tarsus » Yerel »

Tarsus’ta Polisten Kaçakçılık Operasyonu: 16 Gözaltı

Mersin Emniyet Müdürlüğü tarafından kaçakçılıkla mücadele kapsamında düzenlenen operasyonlarda 16 kişi gözaltına alındı.


@mersinhaber 'i takip et
Tarsus ve Şırnak’ta eş zamanlı olarak gerçekleştirilen operasyonlarda kaçak sigara, makaron, alkol ve elektronik sigara ele geçirildi. Şüpheliler, teknik ve fiziki takiplerin ardından yakalandı.
Mersin Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Tarsus KOM Büro Amirliği koordinesinde gümrük kaçağı ürün ticareti yapanlara yönelik geniş çaplı bir operasyon gerçekleştirdi.
Doğu ve Güneydoğu illerinden Tarsus’a kaçak sigara, makaron, elektronik sigara ve alkol getirdikleri belirlenen şahıslara yönelik operasyonlar Mersin ve Şırnak illerinde eş zamanlı olarak yapıldı.
Operasyonlar sonucunda yapılan aramalarda, 3,000 paket gümrük kaçağı sigara, 156,000 adet doldurulmuş ve boş makaron, 150 litre alkol, 31 adet elektronik sigara, 88 alkol kiti ve kurusıkı tabancalar ele geçirildi.
Yakalanan 16 kişi, sorgularının ardından adliyeye sevk edilecek

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.