Tarsus » Çamlıyayla » Yerel »

BÜYÜKŞEHİR’DEN TARSUS'TA TOPLU TAŞIMA DENETİMİ

Mersin Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekiplerinin Tarsus’ta kent içi toplu taşıma araçlarına yönelik denetimleri devam ediyor.


@mersinhaber 'i takip et
Mersin Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekiplerinin Tarsus’ta kent içi toplu taşıma araçlarına yönelik denetimleri devam ediyor.
Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Koordinasyon Şube Müdürlüğüne bağlı Zabıta Amirliği ekipleri, Tarsus kent genelinde her gün onbinlerce vatandaşın kullandığı toplu taşıma araçlarına yönelik denetleme faaliyetinde bulundular. Denetimler kapsamında okul servis araçlarına yönelik olarak da uygulama yapıldı.
Özellikle yangın tüpleri konusunda sıkı incelemelerde bulunuldu. Toplu taşıma araçları denetimleri sırasında fazla yolcu taşıma, genel temizlik, klimaların çalışıp-çalışmadığı ve diğer verilecek hizmetlerle ilgili kontroller gerçekleştirildi.
Eksikleri bulunan araçlara yasal işlemler yapılırken, sürücüler ise tek tek ikaz edildi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.