İZLANDA EVİNDE BUZ KESİLDİ:4-2

AY YILDIZLILARIMIZ DEPLASMANDA GERİYE DÜŞTÜĞÜ İZLANDA KARŞIISNDA İRFAN CAN KAHVECİ İLE EŞİTLİĞİ SAĞLADI, HAKAN ÇALHANOĞLU, ARDA GÜLER VE KEREM AKTÜRKOĞLU İLE FARKA ULAŞTI


@mersinhaber 'i takip et
TÜRKİYE A Millî Takımımız, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki maçında geriye düştüğü İzlanda'yı  4-2 mağlup etti.
Başkent Reykjavík'teki Laugardalsvöllur Stadyumu'nda müsabakada Ay-Yıldızlılarımızı galibiyete taşıyan golleri 62. dakikada İrfan Can Kahveci, 67. dakikada penaltıdan Hakan Çalhanoğlu, 88. dakikada Arda Güler ve 90+5'te Kerem Aktürkoğlu attı. İzlanda'nın gollerini 3. dakikada Óskarsson ve 83. dakikada Gudmundsson kaydetti.
Bu arada Hakan Çalhanoğlu'nun 54. dakikada penaltıdan ağlara gönderdiği top ise çift ayak vuruşu gerekçesiyle gol olarak geçerli sayılmadı. 
Müsabakayı Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri de takip etti.
UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'ta günün diğer maçında Galler, evinde Karadağ'ı 1-0 mağlup etti. AY Yıldızlı Millîlerimiz gruptaki 5. maçında 16 Kasım 2024 tarihinde Kayseri'de Galler'i konuk edecek. Aynı gün ise Karadağ da İzlanda'yı konuk edecek

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.