Yenişehir » Yerel »

MTSO, CNR MERSİN KİTAP FUARINA KATILDI

MTSO Meclis Başkanı Hamit İzol ile Yönetim Kurulu Üyesi Gökben Gökbulut Uluslararası Yenişehir Kültür Festivali ve bu yıl 9’uncusu düzenlenen CNR Mersin Kitap Fuarı açılışına katıldı.


@mersinhaber 'i takip et
MTSO Meclis Başkanı Hamit İzol ile Yönetim Kurulu Üyesi Gökben Gökbulut Uluslararası Yenişehir Kültür Festivali ve bu yıl 9’uncusu düzenlenen CNR Mersin Kitap Fuarı açılışına katıldı.
Açılışta protokol üyeleri yanında Özdemir İnce, İpek Ongun ve Ferudun Andaç gibi önemli yazarlar da kitapseverlerle buluştu. Fuarın açılışında konuşan MTSO Meclis Başkanı Hamit İzol, sözlerine fuarı kalabalık görmekten duyduğu memnuniyet ve heyecanı dile getirerek başladı.
Fuarın bu yıl ‘Oku’ mottosuyla düzenlendiğini hatırlatan İzol, “Okumazsak düzgün konuşamayız, düşünemeyiz, denetleyemeyiz. Bu nedenle kitap fuarlarının ayrı bir önemi ve yeri olduğuna inanıyorum” dedi.
Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (#MTSO), Mersin Valiliği, Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Yenişehir Belediyesi ve KOSGEB destekleriyle düzenlenen 9’uncu CNR Mersin Kitap Fuarı kapılarını araladı.
100’den fazla yayınevinin 300’den fazla markasını sergilediği fuar 20 Ekim’e kadar ziyaret edilebilecek. Yine MTSO ile Yenişehir Belediyesi arasında imzalanan protokol kapsamında kentte sosyal, kültürel ve ekonomik hayatın canlandırılması, uluslararası kültürel işbirliklerinin teşvik edilmesi hedefiyle fuarla eş zamanlı olarak “Uluslararası Yenişehir Kültür Festivali” de düzenlendi. 9 gün boyunca imza günleri, söyleşiler ve etkinlikler düzenlenecek fuarda katılımcılar, birçok edebiyat ödülünün sahibi şair, yazarlarla bir araya gelme fırsatı bulacak.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.