Tarsus » Yerel »

TARSUS’TA LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR İÇİN ZEYTİN HASADI

DR. ÜSTÜN EZER ZEYTİN GEN KORUMA ALANI’NDA ANLAMLI AÇILIŞ


@mersinhaber 'i takip et
Tarsus Belediyesi’ne bağlı Dr. Üstün Ezer Zeytin Gen Koruma Alanı’nda, LÖSEV’in Kurucusu Dr. Üstün Ezer’in katılımlarıyla, Dr. Üstün Ezer ve lösemili bir çocuğu temsil eden heykelin açılışı gerçekleştirildi. Ardından emekle büyütülen zeytinler, LÖSANTE Hastanesinde bulunan çocuklara zeytinyağı olarak ulaştırmak üzere toplandı.
  Tarsus Belediyesi, Tarımsal Hizmetler Müdürlüğüne bağlı Dr. Üstün Ezer Zeytin Gen Koruma Alanı’nda, çocukların doğal gıdayla beslenmeleri için anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı.  
ZEYTİNYAĞI OLARAK ÇOCUKLARA ULAŞTIRILACAK Zeytin Gen Koruma Alanı’nda, LÖSEV Vakfına kayıtlı iyileşmiş gençler, yetişkin kanser hastaları ve gönüllüler ile zeytinler toplandı. Hasattan elde edilen doğal zeytinyağı, lösemi ve kanser ile mücadele eden çocuklara tamamen ücretsiz tedavi imkânı sunan LÖSANTE Hastanesindeki çocuklara ulaştırılacak.  Bu anlamlı proje ile hem çocukların tedavi süreçlerine katkıda bulunulması hem de toplumda dayanışma ve yardımlaşma duygusunun pekişmesi amaçlanıyor.
  “BİRLİKTE DAHA GÜZEL GÜNLERE ULAŞACAĞIZ”
Dr. Üstün Ezer, yapılan açılış için Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç’a teşekkür ederek “Hep birlikte, sevgi ve umutla hareket ederek, bu çocukların hayatlarına dokunma fırsatına sahibiz. Unutmayalım ki, her umut ise bir yaşam anlamına geliyor. Katkılarınız için hepinize teşekkür ederim. Birlikte daha güzel günlere ulaşacağız.” dedi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.