Tarsus » Yerel »

TARSUS'TA ÇOCUKLAR TİYATRO İLE BULUŞUYOR

TARSUS’TA ORGANİK KEŞİFLER BÜYÜK BİR İLGİ İLE İZLENİYOR


@mersinhaber 'i takip et
Kültür ve sanatın kenti Tarsus’ta, Tarsus Belediyesi çocukları tiyatro ile buluşmaya devam ediyor. Tebeşir Sahne ekibi tarafından sahnelenen “Organik Keşifler” adlı çocuk tiyatrosu, minikler tarafından büyük bir ilgiyle izleniyor.   Çocukları tiyatro ile buluşturan Tarsus Belediyesi minik yüzleri tebessüm ettirmeye devam ediyor. Dr. Turgut Erkutlu Bilim Eğitim Sanat Kültür Akademisi Yusuf Öz Sahnesi’nde gerçekleşen gösterimde, daha önce tiyatro ile buluşmamış yüzlerce çocuk, sahnedeki renkli ve eğlenceli performansla unutulmaz anlar yaşadı.  
TARSUS BELEDİYESİ MİNİK YÜZLERİ GÜLDÜRÜYOR Yapılan gösterimde, çocuklara organik besinlerin önemini, doğa sevgisi ve dayanışmanın gücü eğlenceli bir dille aktarıyor. Tiyatro, çocukların hayal güçlerini geliştirmeleri ve sanatı tanımaları açısından önemli bir fırsat sunarken, Tarsus Belediyesi de minik yüzleri güldürmeye devam ediyor.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.