Tarsus » Yerel »

BAŞKAN BOLTAÇ "KIZ ÇOCUKLARI ÖZGÜRCE HAYALLERİNE KAVUŞMALI""

Tarsus Belediyesi, "Dünya Kız Çocukları Günü" edebiyle farkındalık yaratmak adına etkinlik düzenledi.


@mersinhaber 'i takip et
Faruk Sodan Stadında düzenlenen etkinlikte Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Kız çocuklarıyla biraraya geldi, Futbol oynadı.
Dünya Kız Çocukları Günü'nü kutlayan Başkan Boltaç, hem Kız Çocuklarını hem de erkek Çocukları ayırt etmeden dinlemek, anlamak ve önemsemek gerektiğini belirtti.
Çocuklarımıza sorumluluklar vererek hayata ayakları üzerinde durabilmeleri için hayatta alıştırılması gerektiğini dile getiren Başkan Boltaç, Kız çocukları her zaman ve her alanda koruyarak, kendilerine olan özgüvenlerini kazandırılması noktasında ise ebeveynlerin üzerlerine düşen sorumluluğu yerine getirmesini istedi. Kız çocuklarının hayallerine ve özgürce geleceğine koşmaları gerektiğini savunan Başkan Boltaç, şunları söyledi:
"ONLARIN HAYALLERİ, UMUT KAYNAĞIMIZ "
“Eşitlik her yerde, özgürlük her yaşta, her adımda ve her alanda olmalı.. Eşitlik Kız çocuklarımız sadece futbol oynamadı; özgüvenle, eşitlikle, özgürce geleceğe doğru koştular. Onların hayalleri bizim için her şeyden değerli .Onların hayalleri, cesaretleri ve tutkuları, daha iyi bir dünya için en büyük umut kaynağımız. Dünya Kız Çocukları Günü kutlu olsun"

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.