Tarsus » Yerel »

TARSUS'TA “HER KIZ ÇOCUĞU GÜVENDE BÜYÜMEYİ HAK EDER” SÖYLEŞİSİ İLE FARKINDALIK YARATILDI

-Her kız çocuğunun hakkı olan, güvenli bir büyüme sürecine sahip olmasının vurgulandığı etkinlik, katılımcılardan büyük ilgi gördü.


@mersinhaber 'i takip et

Tarsus Belediyesi tarafından 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü kapsamında “Her Kız Çocuğu Güvende Büyümeyi Hak Eder” adlı farkındalık söyleşisi gerçekleştirildi.  Her kız çocuğunun hakkı olan, güvenli bir büyüme sürecine sahip olmasının vurgulandığı etkinlik, katılımcılardan büyük ilgi gördü.

 

Tarsus Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından, Dünya Kız Çocukları Günü etkinlikleri kapsamında Öğretim Görevlisi Öznur Güldağ ve Psikolog Pelin Yıldız tarafından, çocuğa yönelik ihmal ve istismar ile aile içi sağlıklı iletişim üzerine söyleşi düzenlendi.

 

KATILIMCILAR UZMANLARA BİREBİR SORU SORMA İMKANI BULDU

Yoğun katılımın olduğu etkinlikte, her kız çocuğunun hakkı olan güvenli bir büyüme sürecinin önemi vurgulandı. Katılımcılar, çocukların hakları ve güvenliği hakkında daha fazla bilgi edinmenin yanı sıra, kendi ailelerinde uygulayabilecekleri pratik öneriler de aldılar.   


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.