Tarsus » Yerel »

TARSUS İDMANYURDU, KEÇİBORLU BELEDİYESPOR HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

Bölgesel Amatör Ligi 6. Grupta mücadele veren Tarsus idmanyurdu, ligin ikinci haftasında Pazar günü deplasmanda oynayacağı Keçiborlu Belediyespor hazırlıklarını tamamladı.


@mersinhaber 'i takip et
Tarsus idmanyursu Teknik Direktörü Reşat Zengin gözetiminde Sabah yapılan antrenmanın ardından tesislerde istirahata geçen Tarsus idmanyurdu Isparta Keçiborlu Belediyespor deplasmanına yarın hareket edecek.
İSTEKLİ VE ARZULULAR
Teknik Direktör Reşat Zengin,  Isparta deplasmanı öncesi sakat ve cezalı oyuncularının bulunmadığını belirterek, Keçiborlu Belediyespor hazırlıklarını tamamladıklarını belirtti. Zengin, "Oyuncularım istekli ve arzulular. Bunu antremanda hissettiriyorlar. Her geçen hafta üzerlerine koyuyorlar.
PUANA VE MORALE İHTİYACIMIZ VAR 
"Artık maç saatini beklemeye başladık" diyen Teknik Patron Zengin, ligin ikinci kendilerinin ise sezonun ilk deplasmanı olan Isparta Keçiborlu Belediyespor maçından takım olarak ihtiyaçları olan puan ve moralle dönmek istediklerini kaydetti.
Zor bir 90 dakikanın kendilerini beklediğine dikkat çeken Zengin,  oyuncularına güvendiğini sözlerine ekledi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.