Tarsus » Yerel »

TARSUS'TA "O KÖY BİZİM KÖY" PROJESİ ZİYARETLERİ

Tarsus Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Merkezi tarafından yürütülen proje kapsamında Beylice Mahallesi ve Topaklı mahallelerinde vaaz, irşat ve manevi destek ziyaretleri gerçekleştirildi.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Tarsus Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Merkezi tarafından yürütülen proje kapsamında Beylice Mahallesi ve Topaklı mahallelerinde vaaz, irşat ve manevi destek ziyaretlerinde bulunuldu.
Mahalle sakinlerinden hasta, yaşlılar, engelliler, şehit yakınları ve Beylice İlkokul/Ortaokul Müdürü ziyaret edildi. Ziyaretlerde Kur’an-ı Kerim okunup dualar edildi. Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından Kur’an-ı Kerim hediye edildi. Yapılan ziyaretlere Vaiz Emine Can, Vaiz Hüsrev Yılmaz, Din Hizmetleri Uzmanı Fatih Çakır, Din Hizmetleri Uzmanı Ömer Özen ve din görevlileri katıldılar.
MERSİN İL MÜFTÜ YERLEŞKESİNE ZİYARET
Tarsus Müftüsü Murat Akçay, Mersin İl Müftülüğü Yerleşke İnşaatına Ziyaret etti İlçe Müftüsü Murat Akçay, ve beraberinde hayırsever Mustafa Çelebi bünyesinde Camii, Kur’an Kursu, Gençlik Merkezi, Hizmet İçi Eğitim Merkezi ve İl Müftülüğü binası bulunduran Mersin İl Müftülüğü Yerleşke inşaatını ziyaret etti. Bu arada Yapımı devam eden Mersin İl Müftülüğü Yerleşke İnşaatı için TR47 0021 0000 0001 0662 1000 03 numaralı ibandan Türkiye Diyanet Vakfı Mersin Şubesine vatandaşlar hayirda bulunabilecekleri kaydedildi.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.