Tarsus » Yerel »

TARSUS’TA KADINLARA GÜÇ VEREN ZİYARETLER

TARSUS BELEDİYESİ’NDEN KADINLARA TAM DESTEK


@mersinhaber 'i takip et
Tarsus Belediyesi tarafından “Tarsus Belediyesi Her Zaman Yanınızda, Birlikte Güçlüyüz” projesi kapsamında, Yeni Mahalle’de ev ziyaretleri gerçekleştirdi. Birebir temas kurularak kadınların istek ve talepleri not alındı.   Tarsus Belediyesi, kadınları her zaman destekleyerek daha güçlü ve eşit bir toplum inşa etmek adına kararlı adımlar atmaya devam ediyor. Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç’ın talimatları doğrultusunda, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, kadınlarla birebir temas kurdu, ev ziyaretleri gerçekleştirerek önemli konulara değindi. Ziyaretlerde, kadınların haklarının korunması, eşitliğin sağlanması ve sosyalleşme fırsatlarının artırılması için yapılabilecek çalışmalar konuşuldu. Kadınların talepleri tek tek dinlenerek not alındı.
  ZİYARETLER DİĞER MAHALLELERDE DE DEVAM EDECEK
Başkan Ali Boltaç’ın öncülüğünde yürütülen bu proje, Tarsus’ta geleceğin daha parlak ve eşit bir toplum yapısına sahip olmasını hedefliyor. Kadınlar, bu ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, belediyenin gösterdiği ilgi ve desteğin kendilerini güçlendirdiğini ifade ettiler.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.