Spor » Yerel »

VALİ PEHLİVAN, ERTAŞ VE ÖZ'Ü KABUL ETTİ

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, her yıl geleneksel olarak düzenlenen Amatör Spor Haftası kapsamında; Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Mithat Ertaş ve beraberindeki Gençlik ve Spor İl Müdürü Göksun Öz, Spor Hizmetleri Müdürü Osman Yıldızbakan, Milli Takım Atletizm Antrenörü Mustafa Karaduman, Milli Sporcularımız Ersu Şaşma ve Rabia Çiçek’ten oluşan heyeti kabul etti.


@mersinhaber 'i takip et
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, her yıl geleneksel olarak düzenlenen Amatör Spor Haftası kapsamında; Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Mithat Ertaş ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Göksun Öz'ü kabul etti.

Ertaş ve Öz beraberinde Spor Hizmetleri Müdürü Osman Yıldızbakan  Milli Takım Atletizm Antrenörü Mustafa Karaduman, Milli Sporcularımız Ersu Şaşma ve Rabia Çiçek’ten oluşan   ziyarette Vali Pehlivan, milli sporcuları başarılarından dolayı tebrik etti.
Valilik Makamında gerçekleşen görüşmede Vali Pehlivan, bu yıl 7- 11 Ekim tarihleri arasında kutlanacak olan ‘Amatör Spor Haftası’nın tüm sporcularımıza,spor severlere hayırlı olması temennisinde bulundu.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.