Akdeniz » Yerel »

MERSİN POLİSİ ÖĞRENCİLERİN HER AN YANINDA

Mersin'in Akdeniz İlçesi’nde, yıkılan birçok okulun öğrencilerinin eğitimlerine devam ettikleri Üç Ocak Mahallesi Okullar Bölgesi’nde emniyet birimleri güvenlik önlemleri artırıldı.


@mersinhaber 'i takip et
Mersin'in Akdeniz İlçesi’nde, depreme dayanıksız olarak tespit edilip yıkılan birçok okulun öğrencilerinin eğitimlerine devam ettikleri Üç Ocak Mahallesi Okullar Bölgesi’nde emniyet birimleri güvenlik önlemleri artırıldı.
Akdeniz İlçe ekipleri  birlikte Asayiş, Terör, Narkotik, Trafik ve Çocuk Polisinden oluşan timlerle, 21 okul çevresinde okulla ilişkisi olmayan 118 araç ve 241 şüpheli şahıs sorgulandı. Ayrıca, seyyar satıcılar ile büfe ve bakkallarda denetimler gerçekleştirildi. Mersin Emniyeti olarak okulların giriş ve çıkışları ile çevredeki parklar Drone destekli devamlı olarak kontrol edilecek olup öğrencilerimize güvenli okul çevresi sağlanacaktır. Ailelerin, velilerin ve çevredeki vatandaşların, şüpheli bir durumla karşılaşmaları halinde 112’yi arayarak bize destek olmaları büyük önem taşımaktadır. Mersin İl Emniyet Müdürlüğü olarak, çocuklarımız ve gençlerimizin güvenliği için 24 saat görev başındayız. Basın ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.