Tarsus » Siyaset » Yerel »

BAŞKAN BOLTAÇ, TARSUS'TA ESNAF ODALARI BAŞKANLARIYLA BİRARAYA GELDİ

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Tarsus’ta faaliyet gösteren esnaf odaları başkanlarıyla bir araya geldi.


@mersinhaber 'i takip et
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Tarsus’ta faaliyet gösteren esnaf odaları başkanlarıyla bir araya geldi.
Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili Talat Dinçer’in de katılımıyla gerçekleşen toplantıya Tarsus Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Oktay Yılmaz, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Alper Deniz, Şoförler Odası Başkanı Duran Şen, Lokantacılar ve Kebapçılar Odası Başkanı Ali Tavşan Terziler Odası Başkanı Nevzat Topacık, Briketçiler Odası Başkanı Erdal Turgut, Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Kaplan Kiltaş, Fotoğrafçılar Odası Başkanı Cumali Taş, Kahveciler Odası Başkanı Halil Şekerci, Kunduracılar Odası Başkanı Ersin Deveci, Marangozlar Odası Başkanı Doğan Kocabaş, Tenekeciler ve İnşaat Malzemesi Satıcıları Odası Başkanı Mustafa Güçyetmez, Fırıncılar Odası Başkanı Suat Yaşar, Tarsus Yeni EKK Başkanı Bektaş Aslan katıldı. Tarsus'ta Belediye olarak esnaf ile vatandaş arasında hizmet konusunda köprü vazifesi gördüklerini belirten Başkan Boltaç, "Benim itibara ve paraya pula ihtiyacım yok. Belediye olarak her zaman sizlerin yanındayız ve destek olmaya sorunlarınizı ve sıkıntılarımızı birlijte çözmeye devam edeceğiz. Sizlerle birlikte Tarsus'umuzu hep birlikte hizmet etmek etmek istiyorum"dedi.
DİNÇER:"BAŞKAN DİNÇER SİZLERLE BERABER YOL YÜRÜMEK İSTİYOR"
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç'a ve yapacakları ile çalışmalarına kefil olduğunu belirten Mersin Milletvekili Talat Dinçer, "Ali Başkan sizlerle birlikte Tarsus'umuzun gelişmesi adına yol yürümek istiyor. Sizlerin her türlü düşüncelerinize açık. Hem Esnaflarımızın sıkıntılarını çözecek, hem de Tarsus'a ivme kazandıracağını düşünüyorum"dedi. Toplantı esnaf oda başkanlarının fikir alışverişinin ardından günün anısına çekilen fotoğrafın ardından sona erdi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.