Silifke »

SİLİFKE BELEDİYESPOR, MÜTEVAZİ KADROSUYLA LİGDE BURSASPOR İLE KARŞIYAKA'YI GERİDE BIRAKTI

Nesine 3. Lig 1.Grup ekiplerinden Silifke Belediyespor, mütevazi kadrosuyla ligde  ger8de kalan 5 hafta sonu itibariyle Süper Lig görmüş şampiyonluk mücadelesi veren Bursaspor ile Karşıyaka'yı geride bıraktı.


@mersinhaber 'i takip et
Nesine 3. Lig 1.Grup ekiplerinden Silifke Belediyespor, mütevazi kadrosuyla ligde  ger8de kalan 5 hafta sonu itibariyle Süper Lig görmüş şampiyonluk mücadelesi veren  Bursaspor ile Karşıyaka'yı geride bıraktı.
Son olarak saha ve taraftarlarının  önünde konuk ettiği  Kuşadaspor'u mağlup  eden  Kırmızı Lacivertlileri averajla  namağlup ünvanıa 13 puanla liderliğe  yükseldi. Grupta  Silifke Belediyespor,  Bursaspor, Karşıyaka ile   4. Sırada yer alan Muşspor ile geride kalan 5 hafta sonunda  namağlup  ekipler olarak dikkat çekiyor.  Bursaspor, Karşıyaka ve Muşspor ekipleri 2024-2025  Futbol Sezonunda  kadro  maliyeti ile karşılaştırıldığında Silifke Belediyespor'un  kadro maliyetini mütevazi olarak değerlendiriliyor.
BELEDİYE  KÜTAHYASPOR HAZIRLIĞI
Nesine 3. Lig  1.Grup'ta 6. Hafta Hafta sonu oynanacak. Lider Silifke Belediyespor,  deplasmanda Belediye Kütahyaspor ile oynayacak.  Kuşadasıspor  maçının ardından  dünü izinli olarak  geçiren Kırmızı Lacivertliler,  Belediye Kütahyaspor hazırlıklarına bugünden itibaren  başlayacak.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.