Silifke » Spor » Yerel »

AMATÖR SPOR HAFTASI MERSİN'DE BAŞLIYOR

07-11 Ekim tarihleri arasında kutlanacak Amatör Spor Haftası, çeşitli etkinliklerle Mersin'de başlıyor.


@mersinhaber 'i takip et
07-11 Ekim tarihleri arasında kutlanacak Amatör Spor Haftası, çeşitli etkinliklerle Mersin'de başlıyor.
Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından her yaştan insanın spor yapabileceği şekilde düzenli fiziksel aktivitelerin oluşturulmasını özendirmek ve yeni bireylerin spora kazandırılması için farkındalık oluşturmak amacıyla her yıl düzenlenen ''Amatör Spor Haftası'' etkinlikleri bu yıl 07-11 Ekim tarihleri arasında yapılacak.
Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde Mersin amatör Kulüpleri Federasyonu ile birlikte düzenlenecek “Amatör Spor Haftası” etkinlikleri, 07 Ekim 2024 Pazartesi günü saat 10.00’da Millet Bahçesi, Silifke Caddesi Güzergahında yapılacak yürüyüş ve Cumhuriyet Meydanında yapılacak olan çelenk sunma ve açılış töreni ile başlayacak.
07 Ekim tarihinde yapılacak olan yürüyüş ve çelek sunma töreniyle başlayacak “Amatör Spor Haftası” etkinlikleri hafta boyunca gerçekleştirilecek çeşitli spor müsabakalar, spor paneli ve Yılın Enleri Ödül töreni ile sona erecek.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.