Çamlıyayla »

ÇAMLIYAYLA BELEDİYESİ'NDEN ÇİFTÇİLERE DRON HİZMETİ

Çamlıyayla Belediye Başkanı Mehmet Fatih Sofu, gelişen teknolojiye öncülük ederek, zirai insansız hava araçları olan drone alarak çiftçilerin hizmetine sundu.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Çamlıyayla Belediye Başkanı Mehmet Fatih Sofu, gelişen teknolojiye öncülük ederek, zirai insansız hava araçları olan drone alarak hizmete sundu.
Başkan Sofu, Park Bahçeler Müdürlüğü'nün park ve mesire alanlarında kullanacağı Çiftçilerinde bahçelerini ilaçlayabileceği Zirai Dron'u Çamlıyayla Belediyesi'ne kazandırdı.
Zirai Dronun Çamlıyaylalı'lar ile çiftçilerimize hayırlı ve uğurlu olsun diyen Başkan Sofu, şunları söyledi: "Çiftçilerimize üretimde destek olmak ve sinekle mücadeleye katkı sunmak adına aldığımız yerli ve milli markamız Baibars Ziraii Drone ilçemize hayırlı uğurlu olsun... El ele, gönül gönüle Üreticimize destek... Çamlıyayla'mıza hizmet etmeyi kalbimizin kıblesi yaptık" ifadelerini kullandı.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.