Tarsus » Yerel »

3. KLEOPATRA BİSİKLET FESTİVALİ BAŞLIYOR

KLEOPATRA BİSİKLET FESTİVALİ'NDE PEDAL ÇEVİR, TARİHİ KEŞFET


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Türkiye'nin dört bir yanından 225 bisikletçinin katılımıyla 3 gün boyunca sürecek 3. Kleopatra Bisiklet Festivali başlıyor. Katılımcılar hem tarihi ve turistik açıdan zengin Tarsus'u keşfedecek hem de bisikletin sağlıklı bir ulaşım aracı olarak kullanımını teşvik etme imkânı sunacak.

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Tarsus Belediyesi ve Tarsus Bisiklet Topluluğu iş birliğiyle bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan Kleopatra Bisiklet Festivali, 4-5-6 Ekim tarihlerinde Tarsus'ta gerçekleştirilecek.

 

KATILIMCILAR HEM SPOR YAPACAK HEM DE TARİHİ BİR YOLCULUĞA ÇIKACAK

Kleopatra Bisiklet Festivali, bisiklet tutkunlarını bir araya getirirken, Tarsus'un tarihi ve doğa zenginliklerini tanıtmayı ve bisikletin yaygınlaştırılması konusunda farkındalık oluşturmayı amaçlıyor. Katılımcılar hem spor yapacak hem de tarihi bir yolculuğa çıkacaklar.

 

5 EKİM’DE TARSUS TURU YAPILACAK

Festivalin her günü ayrı bir programa ev sahipliği yapılacak. 5 Ekim Cumartesi sabahı, katılımcılar Tarsus’un eşsiz sokaklarını keşfedecekleri şehir turuna çıkacak


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.