Yerel »

Mersin'de Alkol Denetiminden Kaçan Sürücüler Drone’dan Kaçamadı

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan alkol ve uyuşturucu denetimlerinde sürücülerin drone ile takibi sağlandı.


@mersinhaber 'i takip et
Mersin İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan alkol ve uyuşturucu denetimlerinde sürücülerin drone ile takibi sağlandı.
Üç farklı noktada gerçekleştirilen denetimlerde 230 araç kontrol edildi ve kurallara uymayan sürücülere cezalar yağdı. Denetimler sırasında alkol sınırını aşan 9 sürücüye, ehliyetsiz araç kullanan ve kullandıran 16 sürücü ile araç sahibine, fenni muayenesi yapılmamış araçla trafiğe çıkan 9 sürücüye ve diğer çeşitli sebeplerle toplam 57 sürücüye cezai işlem uygulandı. Toplamda 361.543 TL idari para cezası kesildi, 9 sürücünün belgesi geçici olarak geri alındı ve 12 araç trafikten men edildi.
Denetim esnasında araçlarını terk eden ya da uygulama noktasından kaçmaya çalışan sürücüler, drone takibi ile yakalandı.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.