Tarsus » Anamur » Yerel »

TARSUS İDMANYURDU'NDAN AÇIKLAMA

Bölgesel Amatör Ligi 6. Grup ekiplerinden Tarsus idmanyurdu Yönetim Kurulu, taraftarları ve kamuoyunu çalışmalar ile ilgili bilgilendirme amacıyla açıklama yaptı.


@mersinhaber 'i takip et
Bölgesel Amatör Ligi 6. Grup ekiplerinden Tarsus idmanyurdu Yönetim Kurulu, taraftarları ve kamuoyunu çalışmalar ile ilgili bilgilendirme amacıyla açıklama yaptı.
Yapılan açıklama şöyle:
"Kıymetli Tarsus İdman Yurdu Ailesi, Yeni Yönetim Kurulu’muz göreve geldiği günden itibaren kulüp menfaatleri doğrultusunda her türlü çalışmayı gerçekleştirmektedir. İlk iş olarak kulüp binamızda kesik olan elektrik, su ve doğalgaz problemleri çözülmüştür. Ardından günde 3 öğün yemek çıkararak futbolcularımızın yeterli seviyede beslenmesi sağlanmıştır. Bunların yanı sıra önemli transferler gerçekleştirildi ve kadro iskeletimizi neredeyse tamamlamış bulunmaktayız. Sizlerin yorumlarınızı düşüncelerinizi dikkate alıyoruz. Şu anda evrak işleri henüz tamamlanmadığı için futbolcularımızı duyuramıyoruz. Resmi prosedürler aşıldıktan sonra siz kıymetli taraftarlarımız ile tüm futbolcularımızı paylaşacağız. Şu anda yaklaşık 25 futbolcu ile antrenmanlarımızı gerçekleştirmekteyiz. Anamur Belediyespor maçına en iyi şekilde hazırlanan takımımızın kadro listesini birkaç gün içinde sizlerle paylaşacağız. Bu süre zarfından sizlerden en önemli beklentimiz her zaman her şartta yaptığınız gibi yine camiamıza sahip çıkmanız ve futbolcularımıza teknik ekibimize güvenmenizdir. Anlayışınız ve takımımıza gösterdiğiniz ilgi alaka için teşekkür ediyor, sizleri pazar günü saat 14:00’te oynayacağımız Anamur Belediyespor maçında tribünlerde görmeyi arzu ediyoruz. "

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.