Tarsus » Yerel »

TARSUS ÜNİVERSİTESİ, 3.TÜRKİYE ÖZBEKİSTAN EĞİTİM FORUMU'NA KATILIM SAĞLADI

İki ülkeden çok sayıda rektör, rektör yardımcısı, akademisyenin buluştuğu 3. Türkiye-Özbekistan Eğitim Forumunda Tarsus Üniversitesi'ni temsilen Mühendislik Temel Bilimleri Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Osman Murat Özkendir katıldı.


@mersinhaber 'i takip et
Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) ve Özbekistan Bilim ve Yenilik Bakanlığı iş birliğiyle, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) ev sahipliğinde 3. Türkiye-Özbekistan Eğitim Forumu düzenlendi.
Türkiye ile Özbekistan arasında yükseköğretim alanındaki iş birliklerini geliştirmek amacıyla düzenlenen foruma YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar ve Özbekistan Cumhuriyeti Cumhurbaşkabirliktenlığı İdaresi Sosyal Kalkınma Dairesi Başkanı ve Yükseköğretim Kurulu Başkanı Odil Abdurakhmanov ile birlikte İki ülkeden çok sayıda rektör, rektör yardımcısı, akademisyenin buluştuğu 3. Türkiye-Özbekistan Eğitim Forumunda Tarsus Üniversitesi'ni temsilen Mühendislik Temel Bilimleri Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Osman Murat Özkendir katıldı.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.