Akdeniz » Tarsus » Yerel »

VALİ PEHLİVAN, BAĞCILAR İHSANİYE MAHALLESİNDE ESNAF VE VATANDAŞLARIMIZI ZİYARET ETTİ

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, eşi Yıldız Pehlivan ile birlikte Akdeniz İlçemize bağlı Bağcılar İhsaniye Mahallesini ziyaret etti, mahallede faaliyet gösteren işyeri sahipleri ve vatandaşlarımız ile bir araya geldi.


@mersinhaber 'i takip et
Vali Pehlivan, Türkiye’nin ilk Giritli Köyü olma özelliğini taşıyan ve nüfus mübadelesi sonrası Türkiye’ye gelip yerleşen Giritli vatandaşlarımızın yaşadığı Bağcılar İhsaniye Mahallesinde esnafları ziyaret etti, bereketli kazançlar diledi, mahalle sakini vatandaşlarla görüştü, hasbihalde bulundu. Ziyarete, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Ali Tuna Baysal, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ercan Atasoy, Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Oğuz Bavbek, Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.