Tarsus » Siyaset » Yerel »

YEŞİLTEPE’DE HALAYLARLA, TÜRKÜLERLE UNUTULMAZ BİR GECE

- Mersin Büyükşehir Belediyesi ile Tarsus Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği etkinlikler devam ediyor.


@mersinhaber 'i takip et
Mersin Büyükşehir Belediyesi ile Tarsus Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği etkinlikler devam ediyor.
Tarsus’a bağlı ovada yer alan Yeşiltepe Mahallesi’nde düzenlenen konserde Büyükşehir Kültür ve Sosyal İşler Dairesi’ne bağlı Türk Halk Müziği Topluluğu sahne aldı. Yeşiltepe merkezde gerçekleştirilen konser coşku içerisinde geçerken, sanatçıların ve orkestranın performansı büyük beğeni topladı. Türkülerle duygusal anların yaşandığı konserde, çekilen halaylara ise birçok kişi eşlik etti.
Konsere Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili ve Tarsus Belediye Başkan Yardımcısı Ali Uyan, Belediye Meclis üyesi Ali Şanlı, Büyükşehir Koordinasyon Şube Müdürü Soner Yetgin, CHP Tarsus İlçe Kadın Kolları Başkanı Figen Acıyiyen, Türkiye Muhtarlar Derneği Tarsus Şube Başkanı Turgay Benli, Yeşiltepe Mahallesi Muhtarı İbrahim Doğan, çevre mahalle muhtarları, bazı STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.