Tarsus » Yerel » Adana »

BÜYÜKŞEHİR'DEN KARBOĞAZINA KIŞ SPORLARI MERKEZİ

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Gülek Karboğazı Kayak Merkezi'ne kış sporlarının yapılacağı bir merkez haline getireceklerini söyledi.


@mersinhaber 'i takip et
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Gülek Karboğazı Kayak Merkezi'ne kış sporlarının yapılacağı bir merkez  yapacaklarını söyledi. 

Tarsus’ta Karboğazı Kayak Merkezi ile ilgili  tahsis talepleri ile kentsel tasarım projesinin yani sıra Master Planı'nın ihalesini de yaptıklarını  aktaran Başkan Seçer,  çalışmaları hızlandırdıklarını dile ggetirdi.

Seçer, “Orası çok muazzam bir yer. Orada şu anda biz kış sporları merkezi için bir çalışma başlattık. 1/5000’lik planlarını da bitirdik. Orada hem ormanın hem de Hazine’nin alanları var. Adana sınırına kadar gidiyor. Turizm Bakanlığı olmazsa olmuyor. Onlarla beraber proje çalışmasını sürdürüyoruz. Tahsis talepleri yapıldı. Kentsel tasarım projesi ve Master Planı’nın ihalesini yaptık. O çalışmalar da devam ediyor. O bölgeyi bir turizm cenneti haline getirebiliriz” sözlerine yer verdi

Hayata geçirecekleri bu projenin kente değer katan önemli bir çalışma olacağını da söyleyen Seçer, “Bizim bahsettiğimiz günübirlik bir mesire alanı, birkaç milyon harcayalım ve küçük bir proje yapalım değil. Bu bahsettiğim gerçekten büyük bir vizyon. Milyarlar harcamamız gereken büyük bir proje. Bunlar zaman alır ama kente değer katan önemli projeler olur. Bunları gerçekleştireceğiz” diye ekledi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.