Yenişehir » Yerel »

VALİ PEHLİVAN’A AHİLİK HAFTASI ZİYARETİ

Ticaret İl Müdürü Ferhat Sümer, Mersin Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Veysel Sarı ve Yenişehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Ayhan Kabaali, .Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan’ı Valilik makamında ziyaret etti.


@mersinhaber 'i takip et
Ticaret İl Müdürü Ferhat Sümer, Mersin Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Veysel Sarı ve Yenişehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Ayhan Kabaali, Mers8n ValisiAli Hamza Pehlivan’ı Valilik makamında ziyaret etti.
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan ziyaret vesilesiyle misafirlerine teşekkür ederek, Mersin İlimiz genelindeki bütün esnaf ve sanatkârların Ahilik Haftası’nı kutladı. Başkan Sarı’nın “Ahilik Haftası” kapsamında İlimizde yapılacak olan etkinlikler hakkında Vali Pehlivan’a bilgiler verdiği ziyarette, Ahilik ile ilgili hususlarda değerlendirme ve bilgi alışverişinde bulunuldu

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.