Çamlıyayla »

ÇAMLIYAYLA BELEDİYESİ’NDEN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE BURS DESTEĞİ

Çamlıyayla Belediyesi tarafından Çamlıyayla'da üniversite öğrencilerine burs verecek. Başvurular 10 Ekim'e kadar yapılabilecek.


@mersinhaber 'i takip et
Çamlıyayla Belediyesi tarafından  üniversite öğrencilerine burs verecek. Başvurular 10 Ekim'e kadar yapılabilecek.
Çamlıyayla Belediye Başkanı Mehmet Fatih Sofu, üniversiteyi kazanan öğrencilere destek vermek amacıyla bir defaya mahsus olmak üzere burs vereceklerini bildirdi.
Başkan Sofu, "Çamlıyayla’da ikamet eden, Lisans veya Önlisans öğrenimi yapmakta olan öğrencilerimize bir defaya mahsus olmak üzere nakdi eğitim yardımı yapılacağız. Müracaatlar devam ediyor. Müracaatlar 10 Ekim'de ise sona erecek. Gerekli şartları sağlayan öğrencilerimizin kendileri veya ailesiyle birlikte Çamlıyayla Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğüne başvurmalarını bekliyoruz" dedi.
Burstan yararlanmak isteyen üniversite öğrencileri, nüfus cüzdan fotokopisi, Öğrenci Belgesi, Öğrenciye ait Ziraat Bankası IBAN numarası, Anne veya Babası’nın Çamlıyayla’da ikamet ettiğine dair belge ile birlikte 10 Ekim 2024 tarihi mesai bitimine kadar  Çamlıyayla Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğüne başvurabilecek.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.