Tarsus » Yerel »

Başkan Boltaç, Üç Çocuğun Hayalini Gerçekleştirdi

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Şehit Sabri Acem Ortaokulu'nda düzenlenen bir projede üç öğrencinin hayalini gerçekleştirdi.


@mersinhaber 'i takip et
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Şehit Sabri Acem Ortaokulu'nda düzenlenen bir projede üç öğrencinin hayalini gerçekleştirdi.
Tarsus Şehit Sabri Acem Ortaokulu'nda yapılan bir projede öğrencilere en büyük hayalleri soruldu. Üç öğrenci, Başkan Ali Boltaç ile zaman geçirmek istediklerini belirtti. Başkan Boltaç, bu öğrencilerle bir araya gelerek hayallerini gerçekleştirdi.
Boltaç, buluşmada yaptığı açıklamada, "Çocuklar hepimizin geleceği. Onlara hayallerinin peşinden koşmaları gerektiğini söylüyorum. Benim de bir hayalim vardı; bu kenti yönetmekti ve bunu başardım. Şimdi de 7/24 yaşayan bir Tarsus hayal ediyorum" dedi. Projeye katkı sağlayan öğretmenlere de teşekkür eden Başkan, çocukların hayallerine verdiği önemin altını çizdi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.