Tarsus » Yerel »

TARSUS ULUSLARARASI ASHAB-I KEHF ANADOLU İMAM HATİP LİSESİNDE ANLAMLI KONFERANS

Uluslararası Ashab-ı Kehf Anadolu İmam Hatip Lisesinde öğrencilere “Hz. Peygamber ve Şahsiyet İnşası” Temalı Konferans Gerçekleştirildi.


@mersinhaber 'i takip et
Uluslararası Ashab-ı Kehf Anadolu İmam Hatip Lisesinde öğrencilere “Hz. Peygamber ve Şahsiyet İnşası” Temalı Konferans Gerçekleştirildi 
Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında Tarsus Uluslararası Ashab-ı Kehf Anadolu İmam Hatip Lisesinde “Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşası” konulu konferans gerçekleştirildi.
Konferans Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.
İlçe Müftüsü Murat Akçay’ın selamlama konuşmasının ardından kürsüye gelen Kütahya İl Müftüsü Dr. İrfan Açık, “Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşası” konulu konferans gerçekleştirdi.
Konferansın akabinde Mescid-i Aksa atölyesi ziyaret edildi.
AŞURE İKRAMI
Tarsus Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Tarsus Şubesi tarafından Uluslararası Ashab-ı Kehf Anadolu İmam Hatip Lisesinde Mevlid-i Nebi Haftası Münasebetiyle düzenlenen “Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşası” temalı konferans sonrasında 500 kişilik hazırlanan aşure Mobil İkram Aracı ile dağıtıldı. 
Kütahya İl Müftüsü Dr. İrfan Açık, İlçe Müftüsü Murat Akçay ve Okul Müdürü Birol Öz öğrencilere aşure ikramında bulunarak bir süre öğrencilerle hasbihal etti.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.