Tarsus » Yerel »

TADEKA’DA “YEDİ KATLI ŞEHİR TARSUS” BELGESEL GÖSTERİMİ

-Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bünyesindeki Tarsus’a Değer Katanlar Kurulu’nda (TADEKA) kültürel faaliyetler aralıksız devam ediyor.


@mersinhaber 'i takip et
Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bünyesindeki Tarsus’a Değer Katanlar Kurulu’nda (TADEKA) kültürel faaliyetler aralıksız devam ediyor.
TADEKA Sinema, Fotoğraf, Karikatür Kurulu tarafından düzenlenen programda, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sedat Cereci tarafından hazırlanan “Yedi Katlı Şehir Tarsus” adlı belgesel gösterimi gerçekleştirildi. TADEKA salonunda düzenlenen program büyük ilgi gördü. Dr. Ali Cerrahoğlu ve gazeteci Uğur Pişmanlık’ın açılış konuşmalarıyla başlayan programda belgesel gösteriminin ardından söz alan Prof. Dr. Sedat Cereci, Tarsus’un tarihine ışık tutmak ve tarihi zenginliklerinin tanıtımına destek olmak için böyle bir çalışmayı yaptığını söyledi. Programa, belgesel gösterimine katkı sunan birçok kişinin yanı sıra TADEKA üyeleri ve sanatseverler katılım gösterdi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.