Yerel »

MERSİN'DE POLİS'İNDEN MOTORSİKLETLERE GECE ŞOK DENETİM

MERSİN'DE 80 EKİP 250 PERSONEL İLE 20 FARKLI NOKTA DA MOTORSİKLETLERE YÖNELİK ŞOK DENETİM UYGULANDI


@mersinhaber 'i takip et
Mersin'de 80 ekip ve 250 personel ile 20 nokta da motorsiklere yönelik ŞOK denetim uygulaması yapıldı.
Mersin Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde il genelinde asayiş olaylarının önlenebilmesi ve trafik güvenliğinin sağlanması, suç işleme amacındaki şahısların caydırılması, aranan şahısların ve araçların yakalanması, varsa suç delillerinin ele geçirilmesi amacıyla; Motosikletlere yönelik 20 farklı noktada 80 Ekip 250 personelin katılımıyla sabit ve seyir halinde şok uygulamalar yapıldı. 
Yapılan uygulamalarda; 1.674 motosiklet kontrol edildi;1 adet Çalıntı Motosiklet yakalandı. 5 adet motosiklet trafikten men edildi. 3 adet hacizli/yakalamalı motosiklet yakalandı. Eksiklikleri tespit edilen motosiklet sürücülerine 859.290 TL idari para cezası uygulandı. 1 şüpheli şahıs hakkında Resmi Belgede Sahtecilik ve Motosiklet Hırsızlığı suçlarından adli işlem başlatıldı. Ayrıca Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda; 40 adet Ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Çeşitli suçlardan Aranması olan 465 şahıs yakalanarak adli mercilere teslim edilmiştir.
Halkımızın huzur ve güveni, Asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmalarımız aralıksız devam edecektir. 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.