Tarsus » Yerel »

KADINLAR TARSUS BELEDİYESİ İLE GÜÇLENİYOR

TARSUS BELEDİYESİ MAHALLELERDE KADINLARLA BİR ARAYA GELİYOR


@mersinhaber 'i takip et

Tarsus Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından "Tarsus Belediyesi Her Zaman Yanınızda, Birlikte Güçlüyüz" sloganıyla başlatılan ev ziyaretlerinin ilki, Mithatpaşa Mahallesi’nde gerçekleştirildi.

 

Tarsus Belediyesi başlattığı ziyaretlerde kadınlarla bir araya geliyor,  yerel yönetim ile vatandaşlar arasındaki bağları güçlendiriyor. Ziyaretler kapsamında, kadınların sorunları, talepleri ve istekleri sosyal çalışmacı ve sosyologlar eşliğinde dinleniyor. Ayrıca, Tarsus Belediyesi yetkilileri sunduğu sağlık, sosyal yardımlar, eğitim olanakları ve istihdam destekleri gibi geniş kapsamlı hizmetlerle ilgili de detaylı bilgilendirme sağladı.

 

ZİYARETLER BAŞKA MAHALLELERDE DEVAM EDECEK

Kadınlar, bu ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, belediyenin gösterdiği ilgi ve desteğin kendilerini güçlendirdiğini ifade ettiler. Tarsus Belediyesi proje kapsamında yapılan ziyaretin Tarsus’un diğer mahallelerinde de devam edeceği kaydetti.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.