Tarsus » Spor » Yerel »

MÜDÜR ÖZ, TARSUS KIZ VE ERKEK ÖĞRENCİ YURTLARINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Göksun Öz, Tarsus İlçe Gençlik ve Spor müdürlüğü bünyesinde bulunan kız ve erkek öğrenci Yurtlarında incelemelerde bulundu.


@mersinhaber 'i takip et
Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Göksun Öz, Tarsus İlçe Gençlik ve Spor müdürlüğü bünyesinde bulunan kız ve erkek öğrenci Yurtlarında incelemelerde bulundu.

Müdür Öz, Tarsus Gençlik ve Spor İlçe müdürü Memet Öztürk'ten çalışmalar hakkında bilgi aldı.
 İl Müdürü Göksun Öz, ilk olarak Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından bu yıl satın alınarak kız öğrenciler için yurda dönüştürülen 3289 metrekare arsa üzerinde 2 blok, 15 kat, 120 daire ve 1624 yatak kapasiteli, içerisinde öğrencilerin ihtiyaçlarına uygun şekilde tasarlanmış mutfak, yemekhane, çamaşırhane, toplantı salonu, sosyal alanlar, eğitim ve çalışma alanlarını barındıran Tarsus Kız Öğrenci Yurdunu ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.

Yurda yerleşmeye başlayan öğrencilerle de tek tek ilgilenerek sohbet etti. Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Göksun Öz, Tarsus Kız öğrenci yurdunda yaptığı incelemelerin ardından, Tarsus Erkek Öğrenci Yurdunda yapılan son çalışmaları yerinde inceleyerek yurt müdüründen yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.