Tarsus » Çamlıyayla » Yerel »

ALİ UYAN’DAN 12 NO.LU DOLMUŞÇULAR KOOPERATİFİ İLE TARSUS ULAŞIM A.Ş.’YE ZİYARET

Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili ve Tarsus Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Uyan, 12 No.lu Yeni Mahalle Mithatpaşa Dolmuşçular Kooperatifi Başkanı Mesut Arslanca ile Tarsus Ulaşım A.Ş. Başkanı Musa Aydın’ı ziyaret etti


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili ve Tarsus Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Uyan ve Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürü Soner Yetgin, Tarsus’ta faaliyet gösteren 12 No.lu Yeni Mahalle Mithatpaşa Dolmuşçular Kooperatifi Başkanı Mesut Arslanca ile Tarsus Ulaşım A.Ş. Başkanı Musa Aydın’ı ziyaret ettiler.
Ziyaretlerde Tarsus 12 No.lu Yeni Mahalle Mithatpaşa Dolmuşçular Kooperatifi 2. Başkanı ve ayrıca Tüm Emekliler Koruma ve Güçlendirme Derneği Tarsus Şube Başkanı Nuri Kaçar ve muhasip üye Ahmet Avcı ile Ulaşım A.Ş. muhasip üyesi Gökhan Yürekli ile yönetim kurulu üyeleri Mehmet Toprak ve Kasım Kutlu’da hazır bulundular.
Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili ve Tarsus Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Uyan, her iki taşıma birliğinde yaptığı konuşmalarda, Tarsus’un her geçen gün daha da büyüdüğünü ve ulaşım konusunun önemine vurgu yaptı. Tarsus 12 No.lu Yeni Mahalle Mithatpaşa Dolmuşçular Kooperatifi Başkanı Mesut Arslanca ile Tarsus Ulaşım A.Ş. Başkanı Musa Aydın, esnaflarının beklenti ve önerilerini aktardılar.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.