Tarsus » Yerel »

TARSUS'TA SEKTÖREL SORUNLAR MASAYA YATIRILDI

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komiteleri sektörel konuları mercek altına almaya devam ediyor.


@mersinhaber 'i takip et
Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komiteleri sektörel konuları mercek altına almaya devam ediyor. Yönetim Kurulu üyeleriyle buluşma serisinde bu kez 16. Meslek Komitesi (Tarım Ürünlerinin İşlenmesi) buluştu. 
Tarsus TSO Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak ve yönetim kurulu üyelerinin interaktif katılımıyla yapılan toplantıda komite üyeleriyle birlikte tarım, tarıma dayalı sanayi ve gıda sektörü mercek altına alındı. 
Narenciye ve zeytin başta olmak üzere üretimden pazarlamasına kadar tüm aşamaların değerlendirildiği toplantıda komite üyelerinin üzerinde durduğu konulardan satır başları iklim krizi ve etkileri, ihracat ve girdi destekleri ve üretim planlaması oldu. 2024 yılının hemen her sektörde olduğu gibi tarım ve gıdada iklim değişikliğiyle birlikte kendini daha da yoğun hissettirdiğini ifade eden komite üyeleri, mevcut durumun zorladığına dikkat çekti.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.