Tarsus » Mut » Erdemli » Spor » Yerel »

KAMU SPOR OYUNLARI MASA TENİSİ MÜSABAKALARI SONA ERDİ

Kamu Kurum ve Kuruluşları arasında bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Kamu Spor Oyunları Masa Tenisi Müsabakaları sona erdi.


@mersinhaber 'i takip et
Kamu Kurum ve Kuruluşları arasında bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Kamu Spor Oyunları Masa Tenisi Müsabakaları sona erdi.
Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Mersin İl Temsilciliği işbirliğinde organize edilen ve bu yıl ikincisi düzenlenen Kamu Spor Oyunları Masa tenisi Müsabakaları sonunda kadınlarda Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü, erkeklerde ise Mut Kaymakamlığı birinci oldu.
Mersin’de, kamu kurumlarında görev yapan personele yönelik bu yıl ikincisi düzenlenen "Kamu Spor Oyunları" Masa Tenisi Mersin İl seçmeleri sonunda erkeklerde Mut Kaymakamlığı birinci, Erdemli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ikinci, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü üçüncü ve Tarsus Ceza İnfaz Kurumu dördüncü olurken, kadınlarda ise İl Milli Eğitim Müdürlüğü birinci, 112 Acil ikinci ve Erdemli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü üçüncü olma başarısı gösterdi.
Servet Tazegül Spor Salonunda birbirinden çekişmeli mücadelelere sahne olan turnuva sonunda dereceye giren takımlara ödülleri Türkiye Masa tenisi Mersin İl Temsilcisi Mehmet Erkal, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yurt ve İdare Şube Müdürü Erhan Karaoğlan, Mersin GSB Öğrenci Yurdu Müdürü Abdülcebar Oğul ve müsabaka hakemleri tarfından verildi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.