Akdeniz » Tarsus » Silifke » Mut » Erdemli » Bozyazı » Anamur » Spor » Yerel » Taşucu »

MERSİN SÜPER AMATÖR LİG'DE ILK HAFTA GERİDE KALDI

Mersin Süper Amatör Ligi'nde ilk hafta maçları sona erdi.


@mersinhaber 'i takip et
Mersin Süper Amatör Ligi'nde  1. Haftası oynana 9 karşılaşmayla tamamlandı.

A Grubunda Mersin 33 FK Anamur Muzspor ile Taşucuspor ligden çekilirken, bu takımlar ile oynayan Mersin Ormanspor, Akdeniz Belediyespor ile Akdeniz Zirvespor hükmen galip sayıldı. Geride kalan hafta da A ve B Grubunda futbolseverler 40 gol izledi. En farklı skoru ise B grubunda Binevlerispor'u 7-3 mağlup eden Silifke İdmanyurdu aldı. Yine B grubunun ilk haftasında Akdenizgücü- Bozyazı Belediyespor karşılaşması 2-2 berabere sonuçlanan tek karşılaşma olarak dikkat çekti.
A grubunda ilk hafta lideri Mut idmanyurdu Belediyespor'u 4-0 mağlup eden Erdemli Limonspor olurken, B grubunda ise Binevlerspor'u 7-3 mağlup eden Silifke İdmanyurdu liderlik koltuğuna oturdu. Mersin Süper Amatör Liginde 33 gol B grubunda atılırken, 3 takımın ligden çekilmesi nedeniyle oynanan 3 karşılaşmada futbolseverler sadece 7 gol izleyebildi. Mersin Süper Amatör Liginde 1. Hafta maçında sonuçları ise şöyle:
A GRUBU Mersin Ormanspor-Mersin 33 FK :3-0 (Hükmen), Anamur Muzspor Akdeniz Belediyespor:0-3 (Hükmen), Akdeniz Zirvespor-Taşucuspor: 3-0 (Hükmen), Mersin Demirspor-Mersin Galataspor: 1-0 Mut idmanyurdu Belediyespor-Erdemli Limonspor: 0-4, İdmanyurdu 1923spor- Erdemli Belediye Spor: 2-0.
B GRUBU: Silifke İdmanyurdu-Binevlerspor: 7-3, Mersin Camspor-idmanyurdu 1925spor: 4-0, Karacailyas Veteranlar-İçel Yolspor: 5-0, Kuvayi Milliye Spor-Tarsusgücü:1-2, Atakent Gençlerbirliği-Erdemlispor:1-6, Akdenizgücü-Bozyazı Belediyespor: 2-2.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.