Silifke »

SİLİFKE BELEDİYESPOR'DA YÜZLER GÜLÜYOR...

Pazar Günü Eskişehir deplasmanında Anadolu Üniversitesi'ni 4-0 mağlup eden Kırmızı-Lacivertliler, 7 puanla klasmanda 3.'lüğe yerleşti.


@mersinhaber 'i takip et
NESİNE 3. Lig 1. Grup ekiplerinden Silifke Belediyespor'da yüzler gülüyor. 

Ligin ilk 3 maçında deplasmanda oynadığı  Ergenespor'u 2-1 ve Anadolu Üniversitesi 'ni 4-0  iç saha da ise grubunun şampiyonluk hedefleyen Muş Belediyespor  ile de 0-0 golsüz berabere tamamlayan Kırmızı Lacivertliler,  topladığı  7 puanla zirveye emin adımlarla ilerliyor. 

Grubunda 9 puanla lider bulunan Bursaspor'un 2 puan gerisinden 7 puanla  takip eden Silifke Belediyespor, tarihinin en iyi sezonlarında birini yaşıyor. 

Mütevazi bir kadroyla zirveyi sormayan Silifke Belediyespor,  grubunda bulunan yüksek maliyetli kurulan birçok takımı ise geride bıraktı.

KAHRAMANMARAŞ  HAZIRLIĞI 

Eskişehir  deplasmanından  4-0 'lık Anadolu Üniversitesi  galibiyeti ile  evine dönen Silifke Belediyespor,  Kahramanmaraşspor'u 29 Eylül 2024 Pazar günü konuk edecek. Bugünü izinli olarak geçiren Kırmızı Lacivertliler,  yarından itibaren  bu maçın  hazırlıklarına  başlayacak.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.