Tarsus » Yerel »

Mersin Tarsus Kız Öğrenci Yurdu Yeni Binasında Hizmete Girdi ve Kayıtlar Başladı

Tarsus’ta yapımı tamamlanan yeni kız öğrenci yurdu, modern olanaklarla öğrencilere kapılarını açtı. 1624 öğrenci kapasiteli yurt için kayıtlar devam ediyor.


@mersinhaber 'i takip et
Tarsus ilçesi Duatepe Mahallesi 11008 Sokak’ta yer alan yeni kız öğrenci yurdu, öğrenci kabulüne başladı. Toplam 3289 metrekare arsa üzerinde inşa edilen 2 bloklu yurt, 15 katlı ve 120 daireden oluşuyor. Zemin ve bodrum katında 2300 metrekarelik kullanım alanı bulunan yurtta, öğrenci ihtiyaçlarına uygun şekilde tasarlanmış mutfak, yemekhane, çamaşırhane ile eğitim ve çalışma alanları yer alıyor.
Bu yıl 1624 öğrenciye konaklama imkânı sunacak olan yurtta, kayıt süreci hızla devam ediyor. Yeni eğitim öğretim dönemi öncesinde yurt, modern ve konforlu yaşam alanı ile öğrencilerden yoğun ilgi görüyor. Öğrencilere güvenli ve rahat bir konaklama sağlamak amacıyla hazırlanan yurt, sunduğu sosyal ve eğitim imkanlarıyla da dikkat çekiyor.








Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.