Toroslar » Yerel »

Ergüvan ve Çani Ailelerinin Sünnet Düğününde Unutulmaz Gece

Mersin’de gerçekleşen sünnet düğünü, Ergüvan ve Çani ailelerini bir araya getirerek dostluklarını pekiştirdi.


@mersinhaber 'i takip et
Mersin’in Toroslar ilçesinde düzenlenen ve iş insanı Murat Çani’nin kirveliğinde gerçekleştirilen sünnet düğünü, Ergüvan ve Çani ailelerinin buluşma noktası oldu. Muhammed Kemal ve Harun Efe’nin erkekliğe ilk adımlarını attığı bu özel gün, Panorama Life & Center’da büyük bir coşkuyla kutlandı.
Nazlı Kuyumculuk’un sahibi Sedat Ergüvan ve kirve Murat Çani’nin ev sahipliğindeki düğüne, Mersin’in önde gelen iş insanları ve davetliler yoğun ilgi gösterdi. İsa Çani, Melik Binici, Nesim Yağmur ve Zeki Ceylan gibi tanınmış isimlerin katıldığı etkinlik, samimi ve eğlenceli bir atmosferde gerçekleşti.
Sanatçı Berat Ak’ın seslendirdiği türkülerle başlayan düğün merasimi, Urfa yöresine ait oyunlar ve Sıra gecesi kültürüne uygun müziklerle renklendi. Konuklar, Murat Çani ve Sedat Ergüvan aileleriyle birlikte halay çekerek doyasıya eğlendi. Gecenin ilerleyen saatlerinde, geleneksel Urfa lezzeti çiğköfte de konuklara ikram edildi.
Eğlence ile taçlanan gecede, davetliler unutulmaz anlar yaşarken, iki ailenin dostluğu da bu özel etkinlik sayesinde daha da pekişti. Gece geç saatlere kadar süren eğlencede misafirler, keyifli bir ortamda eğlenmenin tadını çıkardı.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.