Tarsus » Siyaset » Yerel »

REMZİ KARABULUT’TAN TADEKA’DA “DEMOTİK HİYEROGLİFLER SERGİSİ”

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bünyesindeki Tarsus’a Değerler Katanlar Kurulu (TADEKA) tarafından sosyal etkinlik devam ediyor.


@mersinhaber 'i takip et
Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bünyesindeki Tarsus’a Değerler Katanlar Kurulu (TADEKA) tarafından sosyal etkinlik devam ediyor.
TADEKA Plastik Sanatlar Kurulu üyesi, sanatçı Remzi Karabulut’un “Demotik Hiyeroglifler Sergisi” açıldı.
TADEKA fuaye bölümünde açılan sergiye Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Kent Katılımı ve Sivil Toplumla İlişkiler Şube Müdürü Başar Akça, CHP Tarsus İlçe Başkanı Selahattin Şahin, Kadın Kolları Başkanı Figen Acıyiyen, STK temsilcileri, TADEKA üyeleri ve sanatseverler katıldı.
Programın açılış konuşmasını Dr. Ali Cerrahoğlu ile TADEKA Plastik Sanatlar Kurulu’ndan Lütfi Hasoğlu yaptılar. 
Lütfi Hasoğlu, “Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin kültür ve sanata yaptığı yatırımlardan dolayı bölgemiz sanat kenti olmaktadır. Sanata destek sunmasından dolayı Başkanımız Sayın Vahap Seçer’e ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyoruz” dedi.
Sanatçı Remzi Karabulut ise sergide 35 eserin yer aldığını belirterek, sembollerden oluşan eserlerinin “nelere vurgu yaptığı?” konusunda katılımcılara bilgi verdi. Canlı performans ile büyük beğeni toplayan Karabulut, katılımcılarında bizzat resim yapmalarını sağladı.
Eserlerinin yurt dışından da ilgi görmeye başladığını vurgulayan Remzi Karabulut, serginin 27 Eylül’e kadar açık kalacağını söyledi. Karabulut, katılım gösteren herkese teşekkürlerini iletti.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.