Tarsus » Siyaset » Yerel »

MİLLETVEKİLİ DİNÇER'DEN BAŞKAN BOLTAÇ'A ZİYARET...

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili Talay Dinçer, Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç'ı ziyaret etti.


@mersinhaber 'i takip et
Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili Talay Dinçer, Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç'ı ziyaret etti.

Karşılıklı fikir alışverişinde bulunan Milletvekilleri Dinçer ve Başkan Boltaç, Mersin ve Tarsus'un sorunlarını dile getirdi.

"TARSUS İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ "

Milletvekili Dinçer'e nazik ziyaretinden dolayı teşekkür eden Başkan Boltaç, şunları söyledi: "Cumhuriyet Halk Partisi Mersin milletvekilimiz sayın Talat Dinçer belediyemizi ziyaret etti. Nazik ziyaretlerinden dolayı kendisine teşekkür ederim. Tarsus için çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

"VATANDAŞLARIMIZI HİZMETTEN MAHRUM BIRAKMAYIZ"
Halka ve hakka hizmet etmek için burada olduklarını belirten Milletvekili Dinçer şunları söyledi:"Tarsus Belediye Başkanımız Sayın Ali Boltaç ile bir araya geldik. Halkçı belediyelerimizin, engellemelere, haciz oyunlarına ve baskılara rağmen vatandaşlarımızı mağdur etmeyeceğini herkes çok iyi bilmelidir. Ranta ve yandaşlara hizmet eden zihniyete karşı halkın çıkarını her zaman ön planda tutacağız. Bizler, halka hizmet etmeye devam edecek ve  tüm engelleri birer birer aşacağız!" ifadelerini kullandı.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.