Tarsus » Yerel »

MÜDÜR ANTEPLİOĞLU'DAN EVDE EĞİTİM GÖREN ENSAR'A DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ..

Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Anteplioğlu, sağlık sorunları nedeniyle evde eğitim gören Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencisi Ensar Gencay’A sürpriz yaparak, doğum gününü evinde kutladı.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Anteplioğlu, sağlık sorunları nedeniyle evde eğitim gören Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencisi Ensar Gencay’A sürpriz yaparak, doğum gününü evinde kutladı
Müdür Anteplioğlu, evde eğitim gören öğrencilerin her zaman yanlarında olduklarını belirterek şunları söyledi:"Bu mutlu gününde öğrencimizi İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Mehmet Bulut, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Müdürü İsmail Çiçek, Müdür Yardımcıları Neslihan Abacı, Hüseyin Aliosmanoğlu ve Matematik Öğretmeni Diyar Dündar da yalnız bırakmadılar. Öğrencimizi evinde hem ziyaret ettik, hemde sürpriz yaparak Doğum gününü kutladık. Ensar’a sağlıklı ve mutlu bir hayat dileriz." dedi.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.