Tarsus » Yerel »

BAŞKAN BOLTAÇ GAZİLER GÜNÜNDE GAZİLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Gaziler Günü vesilesiyle düzenlenen törene katıldı. Bu önemli günde gazileri yalnız bırakmadı.


@mersinhaber 'i takip et

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Gaziler Günü vesilesiyle düzenlenen törene katıldı. Bu önemli günde gazileri yalnız bırakmadı.

Cumhuriyet meydanı Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Törene gaziler, şehit aileleri, sivil toplum kuruluşları ve Tarsus halkı yoğun ilgi gösterdi.

 "NE YAPSAK GAZİLERİMİZİN HAKKINI ÖDEYEMEYİZ"

Başkan Ali Boltaç, yaptığı konuşmada, gazilerin vatan savunmasındaki fedakârlıklarını vurgulayarak, "Gazilerimiz, gösterdikleri kahramanlıkla milletimizin bağımsızlık mücadelesine rehberlik etmişlerdir. Onların hakkını ne yapsak ödeyemeyiz," ifadelerini kullandı.

Törenin ardından gazilerle bir araya gelen Başkan Boltaç, gazilerle yakından ilgilenerek sohbet etti ve taleplerini dinledi. Gaziler, bu özel günün anısına düzenlenen etkinlik için başkan Boltaç’a teşekkürlerini iletti.

Gaziler Günü programı, gün boyunca süren etkinliklerle devam etti.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.