Tarsus » Siyaset » Yerel »

TARSUS'TA GAZİLER GÜNÜ KUTLANDI

Tarsus'ta Gaziler Günü Cumhuriyet Meydanında düzenlenen törenle kutlandı.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Tarsus'ta Gaziler Günü Cumhuriyet Meydanında düzenlenen törenle kutlandı.

Tören, Protokolün Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başlarken, Atatürk ve  silah arkadaşları, şehit ve gaziler  için  2 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşının Okunması ile  devam etti. Mersin Haber Gazetesi'nin haberine göre Tören Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Gazi Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Yıldız yaparken, akabinde ise şiirler okundu. 
Törene Tarsus Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz, Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç,  Tarsus İlçe Garnizon Komutanı Yüzbaşı Volkan Göçmez, Tarsus İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mehmet Güler, Tarsus İlçe Emniyet Müdürü  Yavuz Şahin, Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Başkanı Fatih Yıldırım, Cumhuriyet Halk Partisi Tarsus İlçe Başkanı Selahattin Şahin, Tarsus Kuvayi Milliye Mücahitleri Derneği Başkanı Rasim Yuvarlakoğlu, oda, dernek ve sivil toplum kuruluşlarının başkan ve temsilcileri,  Gaziler, öğretmen ve öğrenciler  ile vatandaşlar katıldı. 
Tören protokolün günün anısına çekilen fotoğrafın ardından sona erdi.

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.