Spor » Yerel »

GAZİLER GÜNÜ KAHRAMANLAR SAHADA, VATAN ONLARLA SPOR ETKİNLİKLERİ BAŞLIYOR

19 Eylül Gaziler Günü, Türkiye genelinde olduğu gibi Mersin’de de çeşitli spor etkinlikleriyle kutlanacak.


@mersinhaber 'i takip et
19 Eylül Gaziler Günü, Türkiye genelinde olduğu gibi Mersin’de de çeşitli spor etkinlikleriyle kutlanacak. 
Gazilere ve şehit yakınlarına olan saygıyı pekiştirmek, toplumsal duyarlılığı artırmak ve milli manevi değerleri sporun birleştirici gücüyle yüceltmek amacıyla düzenlenecek olan "19 Eylül Gaziler Günü Kahramanlar Sahada, Vatan Onlarla Spor Etkinlikleri" düzenlenecek.
Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın işbirliğinde hayata geçirilen "19 Eylül Gaziler Günü Kahramanlar Sahada, Vatan Onlarla Spor Etkinlikleri" Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Edip Buran Spor Salonu’nda saat 15.00 da gerçekleştirilecek etkinlik kapsamında gazilere yönelik Basketbol, Bilek Güreşi, Bocce, Dart, Floor Curling, Masa Tenisi ve Makaralı Bisiklet branşları yaptırılacak olup, Halkoyunları ve Taekwondo gösterileri gerçekleştirilecektir.
Düzenlenecek etkinlikler, gazilerin gençlerle ve vatandaşlarla bir araya gelerek spor yapma fırsatı yakaladığı önemli bir platform oluşturacak. Etkinlik kapsamında, farklı spor dallarında müsabakalar ve aktiviteler planlandı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, bu etkinliklerin planlanması ve yürütülmesi için yoğun bir hazırlık süreci geçirdi. Spor etkinliklerinde, Gazi ve Gazi aileleri aktif olarak yer alacak.
Program Akışı
Saygı Duruşu İstiklal Marşı 
Halkoyunları ve Taekwondo gösterileri 
Bir Gazinin Konuşması
Gençlik ve Spor İl Müdürü Göksun Öz’ün Konuşmaları 
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Naci Yılmaz’ın Konuşmaları 
Çeşitli Spor Etkinlikleri

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.