Fahrettinpaşa Mahallesi'nde Okul Protestosu

Fahrettinpaşa Mahallesi'nde, yapımı bir türlü başlamayan okul nedeniyle çocukların uzak mesafedeki Kavaklı Okulu'na yürümek zorunda kalmasından şikayet eden mahalle halkı, muhtar, veliler ve öğrenciler protesto düzenledi


@mersinhaber 'i takip et
Fahrettinpaşa Mahallesi'nde Okul Protestosu
Fahrettinpaşa Mahallesi'nde, yapımı bir türlü başlamayan okul nedeniyle çocukların uzak mesafedeki Kavaklı Okulu'na yürümek zorunda kalmasından şikayet eden mahalle halkı, muhtar, veliler ve öğrenciler protesto düzenledi. İlçe Milli Eğitim Müdürü, vatandaşların tepkisini dinlemek için protestoya katıldı.
Fahrettinpaşa Mahallesi sakinleri, yapımı yılan hikayesine dönen okulun bir an önce inşa edilmesini talep ediyor. Çocuklarının her gün uzak bir mesafeyi yürüyerek okula gitmek zorunda kaldığını belirten mahalleli, bu durumun özellikle kış aylarında ciddi zorluklar yarattığını dile getirdi. Protesto sırasında konuşan muhtar ve veliler, yetkililere seslenerek eğitim hakkının gecikmeden sağlanmasını istedi.
Protesto esnasında mahalle halkının taleplerini dinleyen İlçe Milli Eğitim Müdürü, konuyla ilgili çalışmaların hızlandırılacağını belirtti ve vatandaşların sorunlarının en kısa sürede çözüme kavuşturulması için gerekli adımların atılacağını ifade etti

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.