Tarsus » Yerel »

Tarsus Gazeteciler Cemiyeti, Çukurova Uluslararası Havalimanı’nı Ziyaret Etti.

Ziyaretin ev sahipliğini Çukurova Uluslararası Havalimanı Havalimanı Direktörü Oğuz Oflaz yaparken, cemiyet başkanı Emre Geçim ve yönetim kurulu üyeleri, havalimanının bölgeye sağlayacağı katkılara dikkat çekti.


@mersinhaber 'i takip et
Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Emre Geçim ve beraberindeki heyet, nezaket ziyareti kapsamında havalimanında fikir alışverişinde bulundu. Samimi bir sohbet ortamında geçen ziyarette Geçim, modern yapısı ve uluslararası nitelikteki bu büyük projenin bölgeye sağlayacağı katkılardan memnuniyet duyduklarını ifade etti. Tarsus’un bu yatırımdan en fazla fayda sağlayacak bölgelerden biri olacağını belirten Geçim, havalimanının tamamlanması ve gelişiminin sürmesinin önemini vurguladı.
Havalimanı Direktörü Oğuz Oflaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek havalimanının işleyişi ve sunduğu hizmetler hakkında heyete bilgi verdi. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretin ardından cemiyet üyeleri, olumlu duygularla havalimanından ayrıldı.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.