Tarsus » Yerel »

Tarsus’ta 27 Yıl 11 Ay Kesinleşmiş Hapis Cezası Bulunan Şahıs Yakalandı

Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, “Kasten Öldürme, Ruhsatsız Ateşli Silah Bulundurma ve Hükümlünün Kaçması” gibi suçlardan 27 yıl 11 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şahsı yakaladı.


@mersinhaber 'i takip et
Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, “Kasten Öldürme, Ruhsatsız Ateşli Silah Bulundurma ve Hükümlünün Kaçması” gibi suçlardan 27 yıl 11 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şahsı yakaladı. Mersin’in huzur ve güvenliği için suçlularla mücadele kararlılıkla devam ediyor.
Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 27 yıl 11 ay kesinleşmiş hapis cezası olan bir kişiyi, Tarsus Şehitmustafa Mahallesi İsmet Paşa Bulvarı Yıldızlar Köşesi civarında düzenledikleri operasyonla yakaladı. Şahsın yakalanma anı güvenlik kameralarına yansıdı. Yapılan üst aramasında bir miktar uyuşturucu madde de ele geçirilen şahıs, adli makamlara sevk edildi. Emniyet yetkilileri, Mersin’in huzur ve güvenliğini sağlamak için suç ve suçlularla mücadeleye kararlılıkla devam edeceklerini belirtti.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.