Spor » Yerel »

MERSİN ASKF YÖNETİMİNDEN, İL MÜDÜRÜ GÖKSUN ÖZ’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Mithat Ertaş ve yönetim kurulu üyeleri, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanan Göksun Öz’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.


@mersinhaber 'i takip et
Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Mithat Ertaş ve yönetim kurulu üyeleri, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanan Göksun Öz’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü makamında gerçekleştirilen ziyarette Mersin ASKF Başkanı Mithat Ertaş “ASKF yönetimi olarak sayın müdürümüz öncelikle hayırlı uğurlu olsun yeni görevinizde başarılar diliyoruz. Bizler ASKF yönetimi olarak sizlerin yanındayız ve Amatör spor kulüplerinin yaşadığı sıkıntıların zaman içinde sizlerin sayesinde giderileceğine inanıyor, şahsım ve yönetim kurulu üyelerim adına yeni görevinizde başarılar diliyoruz.” dedi.
İl Müdürü Göksun Öz ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Öncelikle siz ve yönetim kurulu üyelerinize nazik ziyaret ve iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum. Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak Bakanlığımızın bünyesinde Amatör spora ve Amatör Spor Kulüplerinin yanında olacağız. Mersin gerek devasa Spor tesisleri, gerek lisanslı ve faal lisanslı sporcu sayıları gerekse Amatör Spor kulübü sayılarıyla öne çıkan şehirlerimizde birisi. Bizlerde Mersin ASKF ile birlikte hareket ederek Amatör spora ve Amatör Spor Kulüplerine destek vermeye devam edeceğiz. Ben tekrar nazik ziyaretimizden ötürü kıymetli ASKF başkanımız Mithat Ertaş nezdinde tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum." İfadelerini kullandı. 
Ziyaret toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.